Adakah produk Tasly ada kelulusan KKM?

ADAKAH PRODUK TASLY ADA KELULUSAN KKM?

Bermakna ianya selamat untuk diamalkan kerana tiada kesan sampingan berpanjangan.

 

Inilah satu-satunya produk herba yang dapat membantu membersih saluran darah yang terdapat dipasaran pada masa kini dan ianya bebas dari dadah.

Proses penghasilan Kapsul Danshen Plus merupakan proses yang amat rumit dan ketat. Produk keluaran Tasly yang sudah 15 tahun berada di pasaran malaysia.

“Tasly Kapsul Danshen Plus  adalah produk herba 100% , tiada kandungan bahan kimia atau dadah.”

Kehebatan produk herba ini tidak dapat disangkal lagi. Pengguna Tasly Kapsul Danshen Plus boleh mengamalkan produk ini dengan tenang kerana ianya telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia sejak 15 tahun lalu.

 

Saya pasti anda terfikir bagaimana caranya untuk anda menyemak sendiri di laman sesawang Kementerian Kesihatan Malaysia yang sah? Jangan risau! Saya sertakan cara untuk anda semak nombor MAL kami untuk rujukan anda. 

Langkah pertama : Terus ke laman web https://npra.gov.my/index.php/en/

Langkah kedua : Consumers > Product Search

Langkah ketiga : Pilih search by product registration number

Langkah keempat : Masukkan MAL ini di ruangan search MAL05051150TC

Langkah terakhir : Tekan search 

Produk Tasly Kapsul Danshen Plus adalah berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia di bawah nama “Kasly Dan Shen Plus Capsule”. Bermakna ianya selamat untuk diamalkan kerana tiada kesan sampingan berpanjangan. Saya doakan anda yang membaca ini diberi kesihatan yang baik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *