Tasly Dong Chong Cao

TASLY DONG CHONG CAO

tasly

dong chong cao dcc tasly

TASLY DONG CHONG CAO

Sangat baik untuk paru-paru, buah pinggang, buang toksin dan bina semula sel-sel dalam tubuh. Ia juga baik untuk Gout, resdung, asma, luka kencing manis, produk ini sangat sesuai kombinasi dengan Kapsul Danshen Plus dan amat sesuai untuk hampir semua penyakit.

Siapa yang memerlukan Tasly Dong Chong Cao?

Imun Lemah

Untuk mereka yang mempunyai imun yang lemah, mudah sakit demam dan mereka yang cepat letih

Badan Lemah

Untuk golongan pertengahan usia dan warga tua, mereka yang mempunyai tekanan kerja yang berat, membuat kerja fizikal yang berat dan mempunyai badan yang lemah

Hidapi Asma

Mereka yang menghidapi penyakit ketidakfungsian pulmonari seperti asma, bronkitis kronik, emfisema, dan rhinitis kronik

Sakit Belakang

Mereka yang kekurangan fungsi renal yang mendadak atau kronik,atau kegagalan fungsi renal dan sering sakit belakang.

Darah Tinggi

Pesakit darah tinggi atau tekanan darah rendah

Masalah Seksual

Mereka yang bermasalah dengan ketidakfungsian seksual, kemandulan, mati pucuk dan keluaran air mani pra-matang.

Fungsi Tasly Dong Chong Cao

Memperbaiki fungsi sistem pernafasan.

Dalam Perubatan Tradisional Cina, Cordyceps dikatakan boleh membaiki keadaan paru-paru, merawat asma, menghentikan batuk dan menyingkirkan kahak, ia digunakan untuk merawat batuk kohol dan asma yang disebabkan oleh kelemahan peru-paru dan/atau ginjal. Kajian moden menunjukkan bahawa Cordyceps berfungsi dengan ketara dalam meningkatkan perembesan epinefrin, mengembangkan bronkus, menghentikan asma, menolong mengeluarkan kahak, dsb. Ia juga berfungsi sebagai rawatan sampingan untuk penyakit ko-pulmonal dan kegagalan pernafasan.

Meningkatkan fungsi ginjal (buah pinggang).

Menurut Perubatan Tradisional Cina, Cordyceps mempunyai kaitan dengan kesihatan ginjal, ia meningkatkan fungsi renal dan membaiki poten lelaki, ia boleh merawat kelemahan ginjal, sakit belakang, dsb. Kajian moden mendapati bahawa Cordyceps membawa kesan baik dalam rawatan kegagalan renal secara mendadak. Dalam rawatan kegagalan renal kronik, ia mengurangkan protein air kencing, kreatinin, serum dan nitrogen air kencing.

Meningkatkan fungsi seksual

Cordyceps boleh membaiki poten lelaki dan menggalakkan perembesan air mani. Ia lembut dan tidak bersifat panas, sesuai untuk merawat kekurangan renal, sakit belakang bahagian bawah, mati pucuk, keluaran mani nokturnal, ketidakfungsian seksual, kemandulan, dsb.

Meningkatkan kebolehan melawan penyakit.

Perubatan Tradisional Cina percaya bahawa Cordyceps bertindak sebagai suatu tonik untuk kesihatan yang kurang baik, ia berkesan dalam menguatkan badan pesakit yang sedang pulih, merawat peluh semasa sejuk, terasa sejuk dan gejala-gejala lain. 

Cara Makan Tasly Dong Chong Cao

Telan kapsul bersama air suam seperti biasa

Untuk menjaga kesihatan : 
2 kapsul sehari sebelum sarapan

Jika ada masalah kesihatan seperti demam, batuk atau rasa tidak selesa pada dada: 2 pagi / 2 malam

dong chong cao tasly
dong chong cao dcc tasly

RM 142

NOW : RM 125

Klik butang di bawah untuk dapatkan Tasly Dong Chong Cao segera dengan Harga Ahli. Penghantaran COD dan Postage ke seluruh Malaysia, Brunei & Singapura.