Kapsul Danshen Plus

Tasly Kapsul Danshen Plus

Kapsul Danshen Plus memberi manfaat kepada kesihatan dengan kaedah membersih saluran darah. Membaiki saluran darah yg sudah dicemari plak yg terhasil dari mendapan kolestrol akibat amalan pemakanan yg tidak sihat. Boleh dimakan untuk tujuan pencegahan saluran darah tersumbat & untuk menghalang pembentukan plak akibat kolesterol jahat (LDL)

Membersih Saluran Darah Hingga Ke Peringkat Kapilari Halus.

Β Ubatan Tradisional Cina moden yang mempunyai fungsi mempertahankan lapisan dalaman saluran darah.

Ramuan Utama

Radix Salvia Miltiorrhizae 🌱

Fungsi utama Danshen Radix Salvia miltiorrhizae adalah menggalakkan peredaran darah dengan menyingkirkan status darah, membekalkan khasiat kepada darah dan menstabilkan keadaan darah.

Radix Panax Notoginsen 🌱

Fungsi Notoginseng juga adalah untuk menggalakkan peredaran darah dan fungsi spesifiknya ialah dapat menghentikan pendarahan.

Radix Astragalus Membranaceus 🌱

Astragalus berfungsi daripada pebagai aspek. Ia dapat membantu mengurangkan pengeluaran peluh, dengan itu dapat mengekalkan tenaga dalaman. Ia juga berfungsi dengan baik dalam penyingkiran urin dan mengurangkan edema (bengkak kaki).

Rosewood 🌱

Fungsi utamanya adalah meningkatkan peredaran darah dengan mencegah pembetukkan pembekuan darah.

TENTANG Produk

Tasly Kapsul Danshen

1
TAHUN DI MALAYSIA
1
JUTA PENGGUNA SETIAP HARI
1 %
HERBA YANG TELAH DIEKSTRAK

SIJIL HALAL & LULUS KKM

SIJIL HALAL MALAYSIA

LULUS KKM MALAYSIA

HAPUS PLAK KOLESTROL

Membaiki saluran darah yg sudah dicemari plak yg terhasil dari mendapan kolestrol akibat amalan pemakanan yg tidak sihat.

MENCEGAH LEBIH BAIK

Diambil utk tujuan pencegahan saluran darah tersumbat & untuk menghalang pembentukan plak akibat kolestrol jahat (LDL)

MERAWAT KOMPLIKASI

Ia bukan sahaja membuang plak yang melekat, malah mampu membuang kolesterol dalam darah sekaligus merawat komplikasi dari darah tinggi, kencing manis dan juga penyakit strok.

oksigen meningkat

Menambahkan kadar pengaliran darah anda sehingga mendapat oksigen yang cukup dan peredaran darah yang sangat baik dan lancar.

Siapa yang perlu Herba Tasly?

MASALAH SALURAN DARAH TERSUMBAT.LENGUH-LENGUH. KEBAS TANGAN/KAKI. SAKIT DADA. SEMPUT BILA BUAT AKTIVITI.MEREKA YANG TIDAK MENJAGA PEMAKANAN.

SATELLITE MAPPING

DANSHEN PLUS SATELLITE MAPPING

Video dibawah adalah hasil dari kajian oleh Fakulti Perubatan Universiti keio,  Japan (80,000x zoom) menggunakan kaedah satellite maPping ke atas saluran darah mikro(kapilari) yang dibersihkan selepas 30 minit mengambil Kapsul Danshen Plus. 

Seram ke? Tak seram lah.. Mana ada orang takut?
Betul tak?  Tak kena, Maka tak takut , bila dah kena , duit tu ada berapa juta pun masa tu dah tak laku 😭

MASIH SEMPAT UNTUK BERIKHTIAR!